IMAGENES DEL CLUB.

divix111's  album on Photobucket

miércoles, 21 de mayo de 2014

TRAIL CAP DE CREUS.

El Cap de Creus ens regala una diversitat paisatgística d’una bellesa incomprable que l’han convertit en un lloc únic en el món. El litoral abrupte de la costa contrasta amb els rocosos paratges de l’interior. Es tracta d’un espai natural de primer ordre dotat de la gran peculiaritat d’albergar una zona marina i un altre terrestre. Ambdós
ecosistemes li atorguen una gran riquesa a la flora i a la fauna del parc natural. Sobre la seva singular composició geològica de més de 450 milions d’anys conviuen una gran varietat d’espècies.

En el mar, els illots amaguen espectaculars fons coral·lins. Les muntanyes són dominades per impetuosos penya-segats, sota la supervisió de dolmens i castells. La tramuntana ha impulsat formes d’erosió capritxoses i han transformat les 13.843 hectàrees d’una forma molt especial. Deixeu-vos portar pel vent i apropeu-vos a aquest paradís ple d’encants. El trobareu a la part més oriental de la península ibèrica, en la comarca catalana de l’Alt Empordà. La seva bellesa s’estén pels municipis de
Roses, La Selva de Mar, El Port de La Selva o Cadaqués y cavant la mirada del Castell de Sant Salvador o el monestir de Sant Pere de Rodes.
El Trail Cap de Creus és molt més que una carrera, és l'oportunitat de conèixer un paradís de la millor manera possible: corrent. Desafia els imponents penya-segats de la costa. Camuflat entre la silueta de les roques més capritxoses. Gaudeix dels prats i dels boscos de l'interior. Lluita contra el vent i l'onatge. No l'admiris, forma'n part.

Pas a pas podràs descobrir tots els encants i raconets d'aquest paratge fet per a déus més que per a homes. Juga a ser Déu, sigues lliure i contempla els llocs més fascinants d'aquest parc natural. Córrer cap endavant, però amb la mirada fixada al darrera per assaborir la vista que et regala. La carrera que es diferencia de totes les altres pel seu nivell paisatgístic.

No hi ha camí, els teus passos et guiaran al cor de la Costa Brava. El trail et portarà entre sendes perdudes en el temps, entre rutes inexistents i davant la mirada de la mare naturalesa. Sent-la, respecta-la i serà respectat. Converteix-te en una au migratòria i vola per sobre el cel blau del Cap de Creus, perquè només volant podràs superar tots els obstacles del recorregut.

Puja del mar al cel, baixa del cel al mar i entre amb el cap ben alt en cada un dels pobles del parc natural. Roses, El Port de la Selva, Cadaqués... ells t'estaran esperant per donar-te el suport que necessites per avançar fins la glòria. Toca-la, besa-la i converteix-te en el seu heroi. No hi ha excuses ni sobre raons. Benvinguts al paradís!

Vistu 3:10 gass.0 comentarios:

Seguidores

Twitter

DEFINICIONES.

Triatlón.
Distancias.
(Swim/bike/run) (km)
Sprint 0.75-20-5
Olímpico 1.5-40-10
Distancia B 2.5-80-20
Distancia C 4-120-30
Half Ironman 1900-90-21

IronMan 3.8-180-42


 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best WordPress Themes